Over Sales4Sales, de oprichting…

Oprichter van Sales4Sales

Menno C. Robert

Sales4Sales is op 1 mei 2001 opgericht door Menno C. Robert. Tijdens zijn internationale carrière bij verschillende multinationals, werd hem gevraagd om advies en directe hulp bij de reorganisatie van een bevriend bedrijf. Daarmee was de dienstverlening van Sales4Sales geboren. De naam van het bedrijf is een verwijzing naar de commerciële dienstverlening, Verkopers om te Verkopen. Het logo onderstreept het ‘Thinking out of the Box’ principe. De drie lijnen verbinden 4 punten. Deze werkwijze werkt iedere keer weer verfrissend en inspirerend in de dienstverlening en advisering.

 

De eerste jaren:

Begin van deze eeuw was de economie in een opwaartse spiraal. En de vraag naar concurrerende commerciële oplossingen werd regelmatig gesteld. Efficiënt werken, goede communicatie en effectieve structuren zijn in iedere economische situatie van belang. Dus toen het vanaf 2007 voor veel ondernemingen moeilijker werd vanwege de economische krimp, ondersteunde Sales4Sales hen met de reorganisatie van de verkoop.  De organisatie kreeg ook aanvragen vanuit het buitenland hetgeen leidde tot een internationale afdeling die verkoopondersteuning in Europa biedt.

 

Sales4Sales nu en straks…:

Nu de economie weer aantrekt zijn veel ondernemers bezig met het effectief maar beheerst laten groeien van hun verkoop. Vele bedrijven zijn afgeslankt of er zijn kleinere organisaties voor in de plaats gekomen. Nieuwe bedrijven met een indrukwekkend vermogen zich aan te passen aan de nog immer snel veranderende markt. Moderne technieken en media vragen om aandacht. Verkoop en marketing activiteiten blijven echter werkterreinen waarin direct menselijk contact van belang is. Hoe past dat in elkaar? Wat kan het internet voor een organisatie betekenen en is social media wel of niet belangrijk. Veel ondernemers hebben uitstekende plannen. De tijd echter om die adequaat en consequent uit te voeren ontbreekt. Sales4Sales helpt in korte sessies en zet de zaak op de rails.

Hoe kunnen wij helpen? Klik hier en neem contact met ons op.

 

 

    Blijf de Verkooporganisatie verbeteren

    Neem vandaag nog contact met ons op!